3, 2, 1 …Start! Un nou proiect sportiv pentru echipa CON-A

Compania noastră a primit ordinul de începere a lucrărilor pentru un nou obiectiv sportiv: Extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. 1 din Timișoara.

Universitatea Politehnică din Timișoara este o instituție cu tradiție în învățământul și sportul românesc. Acest proiect va fi realizat pe o locație încărcată cu istorie sportivă și ne dorim să onorăm acest trecut prin construirea unei baze de calitate, care va oferi condiții moderne și care va facilita performanța.

Proiectele sportive sunt în topul preferințelor noastre datorită experienței pe care o avem pe acest segment. Am demarat în forță lucrările pentru construirea unei tribune cu o capacitate de 1484 de locuri, o parcare etajată cu 180 de locuri, 2 terenuri de minifotbal, vestiare pentru sportivi și arbitri, sală de conferințe, cabinete medicale și o cafenea cu terasă.

Pentru realizarea acestui obiectiv sunt alături de noi colegii de la CON-A MEP și CON-A IT Solutions și partenerii de la Flexik Automation  și TK Elevator Eastern Europe GmbH Viena.

Terenul pe care se vor realiza construcţiile are peste 5.000 metri pătraţi, situat între str. Traian Lalescu și terenul de fotbal existent, în curtea Bazei Sportive nr. 1 a Universității Politehnice Timișoara.