Despre noi

CON-A este unul dintre cei mai mari antreprenori generali în construcții din România, specializată pe segmentul construcțiilor industriale.
 
CON-A este o afacere de familie care și-a început activitatea în anul 1990 și care s-a dezvoltat în mod continuu.
 
În prezent oferim servicii complete de antreprenoriat general pentru construcții industriale și civile, proiectare, execuție, instalații electrice și mecanice, mentenanță, furnizare de materiale și structuri pentru construcții. 

Care este misiunea noastră?

Punem la dispoziția clienților noștri o gamă completă de servicii şi produse necesare pentru a construi eficient și durabil, cu scopul de a economisi timp, energie și bani.
 
Realizăm proiecte de primă clasă și înaltă calitate, care promovează principiul de efort social minim, atât în timpul execuției lucrărilor de construcție, cât și în timpul exploatării acestora.
 
CON-A este mai mult decât o companie de construcții!
Avem în centru o echipă de oameni dedicati şi ambiţioşi care vor să se dezvolte şi să construiască proiecte durabile!

Ing. Mircea Bulboacă

Președintele grupului CON-A

“CON-A continuă creșterea, dezvoltarea și drumul spre excelență prin oamenii pe care i-a format de-a lungul timpului în spiritul valorilor companiei. Viitorul va fi unul bun!”
ing. Mircea Bulboacă – Fondator și Președinte al Grupului CON-A.

Valorile cu care ne mândrim

În activitatea noastră de zi cu zi ne propunem să atingem succesul, însă și mai important, ne dorim să câștigăm valoare.
Pentru a reuși, activitatea noastră se bazează pe câteva principii solide pe care le cultivăm în interiorul companiei și în relația cu partenerii noștri:

Orientare spre clienți

Înțelegerea și anticiparea dorințelor clientului, evaluarea impactului acțiunilor și comportamentului față de client, câștigarea încrederii clientului cu dovada respectării încrederii acordate, prin acțiuni și fapte concrete

Etică în afaceri

Respectarea regulilor, regulamentelor și legilor, inclusiv cerințele legislative, reglementările tehnice de profil și standardele organizaționale privind activitățile noastre de afaceri. Considerăm măsurile de reglementare ca puncte de referință.

Creștere durabilă

Implementarea unui cult privind dezvoltarea continuă, privind soluțiile constructive și tehnologiile noi de execuție, anticipând cererea pieței și cerințele mereu mai restrictive privind protecția mediului, conservarea fondului ecologic și îmbunătățirea continuă a factorului social.

Responsabilitate

Responsabilitatea pentru impactul activităților noastre care are in vedere nevoile și așteptările tuturor părților interne, precum și cele ale terților, inclusiv colegi, acționari, parteneri de afaceri, furnizori, clienți, competitori, părți interesate din sfera guvernamentală, organizații neguvernamentale și comunități locale.

Inovație

A respinge automulțumirea, a promova performanța și a nu accepta sintagma "ca fiind îndeajuns de bun". A căuta în performanță oportunități de a îmbunătăți procesele și sistemele existente.

Rapiditate

Capacitatea de a reacționa rapid la nevoile și exigențele unei situații date, alegând soluția cea mai adecvată și eficientă.

Transparență

Prezentarea în mod clar, corect, punctual și precis a rezultatelor din activitatea companiei. Acceptarea diferitelor opinii și încurajarea șansei. Schimb reciproc de informații pe niveluri organizatorice.

Istoria CON-A

1990


Înființarea CON-A la Sibiu

1997


Prima fabrică de CON-A în calitate de antreprenor general

1998


Înființarea UNIMAT, companie de comercializare a materialelor de construcție

2002


Punerea în funcțiune a fabricii de structuri metalice

Începe să funcționeze divizia instalații mecanice și sanitare

Înființarea diviziei de lucrări de finisaje

2003


Înființarea diviziei de instalații electrice

2007


Condesign – firma de proiectare

2008


Fundația CON-A – responsabilitate socială

2008


Fabrica de beton precomprimat și prefabricat

Fabrica de tablă metalică

2015


Unitate de producție pentru fațade, uși și ferestre

2016


Centru integrat de producție industrială pentru elemente structurale la Mârșa.

2018


Locul 2 TOP Antreprenori Generali România

Rebranding CON-A

2021


Construirea fabricii cu numărul 100 ca antreprenor general

2022


CON-A Faciliy Management

2023


CON-A IT Solutions

Evoluția cifrei de afaceri a Grupului CON-A

0
2014
0
2015
0
2016
0
2017
0
2018
0
2019
0
2020
0
2021
0 .00
2022
0 .00
2023

* mil. €

Premii și certificări

Certificări

Premii

Sustenabilitate

Strategia noastră pentru construcții durabile se bazează pe cele mai bune practici de construcție care pun accent pe accesibilitatea pe termen lung cu impact minim asupra mediului și sunt legate de Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) propuse de ONU pentru a face lumea un loc mai bun.