CON-A a realizat cea mai mare fabrică Jaeggi Industries din lume

În cursul acestui weekend Jaeggi Industries, partea a grupului german Güntner, a inaugurat cea mai mare fabrică pe care o deține grupul la nivel mondial, în urma unei extinderi cu 30.000 mp a capacității de producție inițiale.

Foto credit: Silvana armat

Firma CON-A a realizat în calitate de antreprenor general atât investiția inițială cât și această etapă de extindere, în total aproximativ 40.000 mp de spații de producție, administrativ și depozitare.

Este o provocare să lucrezi pentru o companie ca Jaeggi, care a ridicat cu acest proiect foarte mult ștacheta pentru ceea ce înseamnă proiect industrial. Echipa de implementare a proiectului și-a dorit un proiect inovativ, astfel încât să asigure un mediu plăcut și productiv, cu accent pe sustenabilitate.

Evenimentul lansării noii facilități a beneficiat de prezența întregii conduceri executive a holdingului A-HEAT: Christian Weiser, Hubert Spegel, Robert Gerle și Robert Hanea, Directorul fabricii din Sibiu. A-HEAT AG este concernul internațional, specializat pe tehnologie de vârf în climatizare și refrigerare, precum și în procese tehnologice conexe, care funcționează ca societate de holding a companiilor din grupul Güntner aflate în Europa, Asia, America de Nord și Latină, Orientul Mijlociu și Africa.

În cadrul evenimentului domnul Mircea Bulboacă, a primit o Diplomă de recunoaștere din partea conducerii A-Heat pentru implicarea în realizarea Etapei 2 de extindere de la Sibiu: „Multumesc conducerii Grupului pentru încrederea acordată companiei CON-A. Deși suntem cel mai experimentat constructor din țară pe segentul industrial, fiecare proiect are provocările sale, iar acesta a fost cu adevărat un proiect deosebit. Felicit de asemenea echipa din cadrul CON-A care participat la construirea fabricii și care a făcut o adevărată demonstrație de forță și a reușit să finalizeze lucrările într-un timp record și în conformitate cu cerințele beneficiarului”.