Grupul CON-A este pe locul 6 în topul angajatorilor din domeniul construcțiilor

Revista Capital a publicat Topul celor mai importanți angajatori din România în anul 2019, clasament realizat pe mai multe categorii de activitate: Retail, Transporturi, Energie, Bănci & Asigurări, Industrie grea, Industrie ușoară, Producție, Agricultură & Industrie alimentară, Construcții & Imobiliare, Tehnologia informației.

Grupul CON-A se situează pe locul 6, cu mai mult de 1.000 de angajați. Criteriile care au stat la baza întocmirii Topului au fost Numărul de angajați, Salariul, Formarea, beneficiile și Profitabilitatea.

Mircea Bulboacă, Președintele Grupului CON-A: Forța de muncă este esențială în domeniul nostru, iar de o vreme ne confruntăm cu o lipsă acută de în această privință și mai ales de muncitori calificați. Prevederile legale care situează domeniul construcțiilor ca sector prioritar pentru economie și creșterea salariului minim brut la 3.000 de lei au fost măsuri care ne-au ajutat și care sperăm să convingă cât mai mulți profesioniști în construcții să revină în România. Până acum CON-A a reușit să asigure necesarul de personal apelând la forță de muncă de pe piața internă și deocamdată nu am apelat la angajați străini. Din punctul nostru de vedere, investim în formarea continuă a angajaților, în modernizare, retehnologizare, training-uri, softuri noi pentru echipamentele existente care să îmbunătățească atât condițiile de muncă ale angajaților cât și creșterea performanțelor companiei. Sunt optimist și sper că domeniul nostru să devină tot mai atractiv pentru potențialii angajați.