Mircea Bulboacă vorbește despre Grupul CON-A în publicația germană Die Welt

La începutul lunii decembrie 2019, în ziarul Die Welt din Germania a fost publicat un raport de afaceri special de 16 pagini despre România. „Die Welt” este unul dintre cele mai proeminente ziare din Germania aparținând lui Axel Springer Verlag, cea mai mare editură din Europa urmărită de aproximativ 700.000 de cititori. Acoperind o gamă largă de sectoare de afaceri, această ediție dedicată țării noastre conține interviuri exclusive cu lideri politici și din mediul de business din România, precum și o analiză aprofundată a actualității românești.

Domnul Mircea Bulboacă, Președintele Grupului CON-A a fost invitați să acorde un interviu  împreună cu alți CEO ai marilor companii din țara noastră, în contextul președinției recente a României la Consiliul Uniunii Europene și împreună cu interviuri ale unor politicieni precum președintele Klaus Iohannis, fostul premier Viorica Dancilă, precum și ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu.

Interviul acordat de Mircea Bulboacă, președintele Grupului CON-A poate fi citit integral aici:http://romania.globalfdireports.com/interview/mircea-bulboaca/