Peste un sfert de secol de activitate CON-A

De-a lungul celor peste 28 de ani de activitate am parcurs un drum al cunoașterii, al perfecționării continue, al inovării și al dezvoltării, astfel încât să ajungem să mulţumim atât pe beneficiarii noștri, cât și propriile așteptări. Motivaţi în permanență de obiectivul companiei noastre, am dorit ca proiectele noastre să fie caracterizate de PROMPTITUDINE, CALITATE și EFICIENŢĂ.

CON-A a reușit acest lucru în cele peste:

  • 60 de fabrici și depozite – Pirelli, Daimler, Michelin, BOSCH, Monsanto, Ina Shaeffler, Brandl, Bogner, Kromberg&Schubert, Transilvania Pack and Print, Thiolat, Wenglor, Faurecia, La Fântana, Poliflex, Biomin, Greiner și altele.
  • 70 de lucrări publice executate – stadioane, săli de sport, un aeroport, școli, grădiniţe, biblioteci, centre de cercetare, parcări și altele.
  • 50 de spații comerciale realizate pentru toți marii retaileri prezenți pe piață: Carrefour, Cora, Auchan, Real, Nepi, Kaufland, Decathlon, Baumax, Mobilia, Media Galaxy, Bricostore, Proges, Mobexpert, Cinema City, Staer, Plus, Lidl, KFC și McDonald’s.

Ne prezentăm cu peste 200 de proiecte de diferite anverguri, care au dus la perfecționarea echipei CON-A și a modalității de abordare a proiectelor. CON-A a devenit astfel o companie specializată în executarea lucrărilor de tip industrial, având cele mai mult colaborări de acest tip din România.

Acoperirea lucrărilor realizate de CON-A la nivel național: