CON-A – Partener tradițional al Turului Ciclist al Sibiului

Turul Ciclist al Sibiului este o cursă profesionistă de ciclism rutier desfășurată în Sibiu, România, sub reglementarea Uniunii Internaționale de Ciclism și a Federației Române de Ciclism.

Prima ediție a avut loc în iulie 2011 fiind acreditată UCI Europe Tour. De atunci, Turul Ciclist al Sibiului a devenit o competiție importantă și remarcabilă în sud-estul Europei, găzduind echipe World Tour, Professional Continental, Continental și naționale. Desfășurate în întregime în jurul orașului, în județul Sibiu, etapele turului includ un prolog pe străzile pietruite ale orașului, două etape de urcare: una pe drumul Transfăgărășan către Bâlea Lac și o a doua către stațiunea montană Păltiniș și o etapă mixtă. Turul este înregistrat ca un eveniment de clasa 2.1 și este deschis sportivilor profesioniști, categoria Men Elite și categoria U-23. Evenimentul este inclus anual în calendarul UCI Europe Tour.

În fiecare an un grup numeros de cicliști amatori din rândul angajaților noștri se alătură evenimentului la Cupa Sponsorilor, pentru a simți un pic din bucuria și adrenalina concursului.

Suntem bucuroși că suntem deja parteneri tradițional al evenimentului și avem oportunitatea să împărtășim an de an entuziasmul unei competiții sportive de calitate.