Construim pentru extinderea și modernizarea infrastructurii de sănătate din Alba

Bucuroși să construim din nou la Alba Iulia! Compania noastră face parte din asocierea care a semnat contractul pentru lucrările de Relocare si modernizare a activității secției de oncologie și înființare a unui compartiment de cardiologie intervențională, iar lucrările urmează să înceapă în scurt timp.

Acestea prevăd relocarea și modernizarea secției de oncologie a Spitalului Județean de Urgenta Alba Iulia, precum si înființarea unui compartiment de cardiologie intervențională. Mai precis, va fi construită o clădire nouă, care va avea cinci etaje și heliport și va fi unita printr-o pasarelă de actualul sediu al secției de oncologie, urmând a avea o suprafață desfășurată de 8.076 mp.

Noul spital va avea 100 de paturi și in cadrul acestuia vor fi amenajate spatiile, funcțiunile si fluxurile pentru spitalizare continua, de zi si ambulatoriu pentru bolnavii cu afecțiuni oncologice si cardiologie intervențională. Pe lângă acestea, proiectul prevede si construcția unui ambulatoriu cu 4 cabinete de consultații si 4 săli de tratament, precum si o registratura si spatii aferente. Construcția va beneficia de surse regenerabile: panouri fotovoltaice/ solare, CTA cu recuperatoare de caldura, baterii de incalzire si racire, BMS pentru eficientizarea consumurilor din cladire (HVAC, iluminat si curenti slabi).

CON-A va realiza aceste lucrări alături de companiile partenere – Concelex și Concrete & Design Solutions.