O nouă provocare: reabilitarea și modernizarea sediului Consiliului Județean Sibiu

Contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului Consiliului Județean Sibiu a fost adjudecat de compania noastră. Începând cu primăvara lui 2024 vom demara o serie de lucrări esențiale pentru modernizarea corpului C1, având ca obiectiv principal utilizarea eficienta, durabila si incluziva a energiei in sediul Consiliului Judetean.

Vom avea oportunitatea de a realiza lucrări de modernizare într-o clădire cu o vechime de peste 100 de ani, situată chiar în centrul Sibiului, pe strada General Magheru, la 200m de Piata Mare a orasului, fiind ocazia perfectă de a îmbina istoria bogată a Sibiului cu modernitatea și tehnologia.

Acest proiect ne oferă posibilitatea să lucrăm din nou în tandem alături de colegii de la Condesign. Alături de ei vom elaborara documentația tehnico-economică, vom realiza proiectul tehnic de execuție și documentațiile necesare pentru obținerea avizelor și autorizației de construire, iar ulterior vom executa lucrările de consolidare seismică, de creștere a eficienței energetice, de optimizare a spațiilor de funcționare și schimbarea destinației podului în mansardă, precum și montajul echipamentelor și instalațiilor.

Suntem entuziasmați de acest proiect, care ne oferă ocazia și totodată provocarea de a îmbina trecutul și modernitatea și care la final va pune în valoare o clădire-bijuterie a Sibiului.